Open dagen

Een opleiding volgen bij Scalda is voor de één de perfecte combinatie tussen leren en werken, voor de ander is het een mooie opstap om een vervolgstudie te kunnen doen. Bij Scalda kun je kiezen uit heel veel verschillende opleidingen. Elke opleiding heeft een eigen aanpak en cultuur die aansluit bij de beroepspraktijk. Met studenten en docenten die elkaar kennen.

Open dagen 2020-2021

  Je staat op het punt om een belangrijke keuze te maken: welke opleiding is de beste opleiding voor mij? Een open dag is een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten, stagebedrijven te ontmoeten, sfeer te proeven en kennis te maken met de opleidingen van Scalda. Je bent van harte welkom op onze open dagen.

  • Vrijdag 27 november 2020 - van 16.00u tot 20.00u
   • Scalda, CIOS Zuidwest-Nederland, MBO DANS & Maritiem en Logistiek College De Ruyter
  • Vrijdag 5 februari 2021 - van 16.00u tot 20.00u
   • Scalda, CIOS Zuidwest-Nederland & MBO DANS
  • Zaterdag 6 februari 2021 - van 10.00 tot 15.00u (Scheepvaartdag)
   • Maritiem en Logistiek College De Ruyter 

  Benieuwd naar onze Live Studiekeuzetours? Bekijk ze hier terug.

  Klinkt best tof toch een Live Studiekeuzetour? In het voorjaar van 2020 waren er live tours langs diverse Scalda vestigingen in Middelburg, Goes en Vlissingen. Wil jij alvast de sfeer bij Scalda proeven of meer weten over een locatie? Bekijk de Live Studiekeuzetours dan snel terug! Daarnaast staan onze studieadviseurs voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

  Wij helpen je graag online

  Aftermovie Scalda open dag 29 november 2019