Online kiezen scalda.nl
Online kiezen scalda.nl

Online kiezen

Weet jij al welke opleiding je gaat volgen?

Hoe maak je een goede studiekeuze nu de meeloopdagen en open dagen bij Scalda niet doorgaan? Daar bedachten wij iets op! Wij helpen je graag bij de keuze voor een mbo-opleiding, maar dan gewoon online! Dat doen wij op verschillende manieren. Of je nu online een kijkje wil nemen op onze locaties of met iemand wil chatten, het kan allemaal. 

Geen open dag? Wel een studiekeuzetour terugkijken!

Klinkt best tof toch een Scalda Studiekeuzetour? Dat was ons alternatief voor de open dagen. Via een livestream maakten we met de kijkers een tour langs Scalda Middelburg, Scalda Vlissingen en Scalda Goes. Een presentator nam de kijkers live mee door de gebouwen en tussendoor beantwoordden docenten en studenten (met inachtneming van de regels van het RIVM) allerlei vragen die kijkers konden stellen via de live studiechat. Heb jij deze tours gemist? Dat geeft niks! Ga dan naar ‘Studiekeuzetours terugkijken’ en kijk alle uitzendingen terug.

Kijk al onze studiekeuzetours terug

Heb je onze Scalda Studiekeuzetour gemist? Dat geeft niets! Alle Studiekeuzetours die we van dinsdag 14 april tot en met vrijdag 17 april hebben uitgezonden zijn terug te kijken.

Scalda Studiekeuzetours terugkijken

Contact met studieadviseur​

Wil je in gesprek over je studiekeuze en alles wat daarmee samenhangt? Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Je kunt ze bereiken via de chat (Facebook en Instagram), telefonisch of via de e-mail.

Contact opnemen met een studieadviseur

Doe een studiekeuzetest

Twijfel je nog over welke mbo-opleiding bij je past? Doe dan een online studiekeuzetest van KIESMBO. In slechts 1 minuut kom jij erachter waar jouw interesses liggen en waar je goed in bent. De studiekeuzetest geeft ook aan of een opleiding op mbo niveau 2, niveau 3 of niveau 4 gegeven wordt. Dat helpt je bij het maken van de juiste keuze voor een opleiding. 

Doe de studiekeuzetest

Heb jij nog een vraag?

Heb jij een dringende vraag? Stel deze dan aan een studieadviseur via de chat, neem telefonisch contact op of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij beantwoorden dan zo snel mogelijk al jouw vragen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van al onze studiekeuzeactiviteiten, zoals (online) open dagen, en tips ontvangen over studeren (bij Scalda)? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte. Ook handig als je pas volgend jaar een studiekeuze moet maken!

Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief