Informatieavond 31 mei

12 april, 2018

Bewegen is jouw passie. Jij vindt het heerlijk om te sporten. Het begeleiden van mensen is jou op het lijf geschreven. Herken jij je in deze eigenschappen? En durf jij jezelf tot het uiterste te drijven? Kom dan naar onze informatieavond om zelf te ervaren dat onze topopleidingen matchen met jouw drijfveren en ambities. Onze informatieavond is op donderdag 31 mei van 17.00 tot 20.00 uur op onze locatie in Goes.

Al 30 jaar leidend in sportopleidingen in Nederland
CIOS Goes is een toonaangevend instituut voor opleidingen in de sport en scoort jaar in jaar uit topposities in de MBO Keuzegids. Al 30 jaar zijn we leidend in sportopleidingen in Nederland. Iets om trots op te zijn, want onze opleidingen worden hoog gewaardeerd door studenten én het werkveld. Onze oud-studenten werken door heel Nederland en daarbuiten. Tel daarbij de grote betrokkenheid op van onze studenten en docenten en je weet dat je kiest voor een goede opleiding.

Durf jij jezelf tot het uiterste te drijven? We maken tijdens de informatieavond graag kennis met je.

Je kunt bij ons terecht voor de opleidingen:

  • Medewerker sport en recreatie (niveau 2)
  • Sport- en bewegingsleider (niveau 3)
  • Sport- en bewegingscoördinator (niveau 4)
  • Sport- en bewegingscoördinator MBOplus

Praktijkleren in Roosendaal
Vanaf het schooljaar 18/19 biedt CIOS Goes praktijkroutes aan in Roosendaal. Dit betekent minder les in de klaslokalen en meer in de praktijk. Er komt geen schoolgebouw in Roosendaal, maar in plaats daarvan gaan studenten rechtstreeks bij verschillende sportverenigingen en maatschappelijke organisaties aan de slag om praktijkervaring op te doen. Niet alleen in Roosendaal, maar ook in andere regio’s zal CIOS Goes starten met leren in de praktijk. 

Meeloopdagen
Als je in het vierde jaar van het vmbo zit is het mogelijk om een dag mee te lopen met CIOS-studenten. Kijk op ciosgoes.nl/opendagen voor onze meeloopdagen in 2018.