Groen College

Groen mbo onderwijs

Houd je van dieren, of juist van planten? Werk je graag met geavanceerde machines en nieuwe technologieën? Met een mbo-opleiding in de groene sector ben je klaar voor een waardevolle toekomst.

Per augustus 2018 heeft Edudelta College het groene mbo-onderwijs in Goes overgedragen aan Scalda en heeft het de naam Scalda Groen College. Wij verzorgen het groene mbo-onderwijs voor Zuidwest-Nederland.

We doen dat met het docententeam van Edudelta en met het onderwijsconcept dat door hen is ontwikkeld. We doen dat met een reden. Edudelta mag zich in 2018 voor het tweede jaar op rij het beste AOC (Agrarisch Opleidingscentrum) van Nederland noemen. Deze kwaliteit blijft behouden voor Zeeland. Het Groen College zal in de komende jaren haar thuisbasis houden op de vertrouwde locatie aan het Stationspark in Goes.

Tegelijkertijd gaan we werken aan innovaties en vernieuwingen in het groene onderwijs. We werken samen in de Groene Delta door de verbinding met het bedrijfsleven en de overheid verder te versterken.

Opleidingen Groen College

Dierverzorging

Paardensport en -houderij

Bloem, groen en styling

Plantenteelt

Agrarisch Loonwerk

Veehouderij

Hovenier