Uiterlijke Verzorging

Je kunt mensen op veel verschillende manieren helpen.

Dit kan door ze goed te informeren, adviseren, verplegen, verzorgen of door ze er fantastisch uit te laten zien. Als jij graag op een van deze manieren mensen  wilt helpen, dan zit je bij Scalda College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging helemaal op de juiste plaats.

Je kunt kiezen voor een opleiding tandarts-, dokters-, of apothekersassistent of voor een opleiding Verzorgende-IG, Mbo-verpleegkunde, (Allround) Kapper of (Allround) Schoonheidsspecialist. Welke opleiding je ook gaat volgen, je bent graag in contact met mensen en je kijkt hoe je hen het beste van dienst kunt zijn. Tijdens het werk ben je nauwkeurig, betrouwbaar, communicatief vaardig en inlevend.

Wat is het toekomstperspectief in de zorg?

Bij ons draait het om jou!

Wij doen er alles aan om jou te helpen het hoogst haalbare te bereiken. Dat doen we via het onderwijs waarmee jij jezelf kunt verdiepen of verbreden, maar ook door extra ondersteuning te bieden daar waar jij het nodig hebt.

Kortom onze belofte: we halen het beste uit jou!

Lees meer over onze missie en visie

Opleidingen Uiterlijke Verzorging

 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Verzorgende-IG
  Ik volg deze opleiding met heel veel plezier. Echt de juiste keuze voor mij! De waardering en liefde die je van de mensen krijgt, soms alleen al door een glimlach, voelt zo goed! Ik kom na een werkdag echt gelukkig thuis.
  Dominique Niemantsverdriet
  Verzorgende IG
 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Verpleegkundige
  Tijdens je stage krijg je veel te maken met oudere, soms dementerende, mensen. Ik vind het belangrijk dat ik hen niet alleen verzorg en help met medische handelingen, maar hen ook een glimlach op hun gezicht kan geven.
  Kees Marijs
  Verpleegkundige
 • scalda drop
  Scalda foto opleiding Doktersassistent
  De combinatie tussen het medische en het administratieve van deze opleiding is voor mij perfect. Tijdens mijn stage voelde ik precies hoe het is om doktersassistent te zijn. Dat vond ik zo geweldig!
  Lisanne Andriesse
  Doktersassistent