IBPV - internationale stage

Tijdens een stage in het buitenland kom je in aanraking met nieuwe culturen en mensen en leer je verder kijken dan je eigen grenzen. Het geeft je studietijd een meerwaarde en jouw ontwikkeling als mens een boost.

CIOS Goes Breda geeft jou die kans en werkt samen met stageorganisaties in verschillende landen: onder andere in Amerika, Spanje, Turkije, Griekenland, Litouwen en Ethiopië. De stages in het buitenland lopen uiteen van werken als sportinstructeur in een summercamp of luxe hotelresort tot het doen van sportontwikkelingswerk in een sloppenwijk.

Ook kun je zelf op zoek naar een buitenlandse stageplaats. Dit gaat altijd in overleg met een IBPV-coördinator om ervoor te zorgen dat de stageplaats voldoet aan de juiste kwaliteit.

Binnen CIOS Goes Breda gaan er ieder jaar ongeveer 100 studenten op buitenlandse stage. De stages variëren van drie weken tot drie maanden en vinden plaats over de hele wereld en bij verschillende organisaties. Kijk op de pagina Partnerorganisaties voor meer informatie.

IBPV-coördinator

Voor verdere informatie over IBPV kun je contact opnemen met:

Locatie Goes
Mevr. H. van Remortele
hvanremortele@scalda.nl

Locatie Breda
Mevr. E. Braspenning
e.braspenning@rocwb.nl