Open dagen 2 en 3 februari

14 december, 2017

Houd jij van sporten? Geef je graag uitleg over goed en verantwoord bewegen en ben jij een kei in het omgaan met mensen? Dan ben jij bij CIOS Goes op de juiste plek!

Open dagen op 2 en 3 februari 2018
Tijdens de jaarlijkse open dagen kun je ervaren en beleven hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Als student heb je soms andere vragen dan jouw ouders of verzorgers. Daarom volg je afzonderlijk van elkaar een deel van het programma van de open dagen. In onze studentenlounge hoor je van onze huidige studenten wat CIOS jou te bieden heeft. Voor ouders/verzorgers is er aparte voorlichting in onze ‘VIP-(Very Important Parent) ruimte’.
Samen met je ouders/verzorgers bezoek je ons sportfestival. Er is een sportdemonstratie en je krijgt er onder andere uitleg over de wijze van toelating, de uitstroomprofielen en keuzedelen van onze CIOS-opleidingen.
Onze open dagen zijn vrijdag 2 februari van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 3 februari van 10.00 tot 13.00 uur op onze locatie in Goes.

Het beroep
Door jouw lessen en coaching breng jij straks iedereen het plezier van bewegen bij. Je bent dan bijvoorbeeld werkzaam als sportleider of coach bij een sportvereniging of als bewegingsagoog bij instellingen voor verstandelijk gehandicapten of psychiatrische patiënten. Ook als sportentertainer op een camping/bungalowpark kun jij goed aan de slag.

Je kunt bij ons terecht voor de opleidingen:

  • Medewerker sport en recreatie (niveau 2)
  • Sport- en bewegingsleider (niveau 3)
  • Sport- en bewegingscoördinator (niveau 4 en MBOplus)

Praktijkleren in Roosendaal
Vanaf het schooljaar 18/19 biedt CIOS Goes praktijkroutes aan in Roosendaal. Dit betekent minder les in de klaslokalen en meer in de praktijk. Er komt geen schoolgebouw in Roosendaal, maar in plaats daarvan gaan studenten rechtstreeks bij verschillende sportverenigingen en maatschappelijke organisaties aan de slag om praktijkervaring op te doen. Niet alleen in Roosendaal, maar ook in andere regio’s zal CIOS Goes starten met leren in de praktijk.